Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Gostilna: Med glasovanjem tehnične težave

damjan,marko voyo.si
Komentator je pod člankom o včerajšnji oddaji Gostilna išče šefa 3, iz katere je ta teden izpadel Damjan, opozoril na težave med glasovanjem.

"Rezultati oddaje sploh niso po volji gledalcev: 1. telefoni so večkrat za določen čas / cca. 10 minut izključeni za tistega tekmovalca, katere ga želijo poslati domov - goljufanje 2. to je bila že 4. oddaja, ko so se komentatorji in tudi voditeljica že pred končanjem glasovanja povedali kdo bo šel domov in kdo ostane - le poslušati je treba dobro in poznati slovenski jezik :D :D - torej se že vnaprej ve, kdo gre domov 3. oddaja je totalno zanič, negledljiva 4. nauk oddaje je kakšen moreš bit, da kaj dosežeš: moraš biti nesramen, zahrbten, len, opravljivec - hmmm dobra popotnica za mlade 5. glavna favorita, sploh pa Almir je naštudiral 2 pretekli oddaji in ve kakšen bo scenarij v bodoče, kaj se bo delalo itd...... 6 škoda denarja za GLASOVANJE KER JE TO NATEG,“ je v komenatrju zapisal uporabnik "vezuv_“.

POP TV je za naš portal razložil, da so imeli v včerajšnji oddaji Gostilna išče šefa „v krajšem časovnem obdobju res tehnične težave z USSD (klicnim) glasovanjem". "Zgolj pri operaterju Si.mobil. V tem času Simobilovi uporabniki nisi mogli oddati svojega USSD glasu za kateregakoli izmed tekmovalcev. Ostali kanali glasovanja pri vseh operaterjih so ves čas potekali nemoteno,“ pravijo in zagotavljajo, "da je glasovanje v vsaki oddaji izvedeno popolnoma korektno." "Izid glasovanja je vedno in izključno ponazoritev volje in mnenj gledalcev, torej glasovalcev, ter nikakor in nikoli POP TV-ja,“ so za naš portal zatrdili.

Komentarjev 8
  • wester62 22:47 28.oktober 2014.

    kar je napisal vezuv je čista resnica,le to je pozabil še da almirja je učil pop tv kako mora delovati. je njihov favorit in seveda špela.ta oddaja je tako bedna in zrežirana ,da je proti tej goljfiji še I.Zidar amater.

  • manch 21:03 28.oktober 2014.

    Eh, Vojteh.... Ne trudi se z dokazovanjem, da je glasovanje potekalo tako, kot bi moralo. In povsem jasno je, da število Markovih in Damjanovih glasovalcev prek Simobila NI BILO enako. Morda je bila številka v prid Marku, morda Damjanu, vsekakor ...prikaži večakor pa glasovanje ne bi smelo biti veljavno.Je pa res, da se kaj takšnega lahko zgodi morda le v kakšni zaostali afriški državi, pa seveda pri nas!

  • c1305166 17:38 28.oktober 2014.

    Ja kdo si pa ti, da si upaš trditi nasprotno? :)Jaz jih pa poznam kar nekaj, ki imajo Simobil in niso mogli oddati glasu za Markota! Even Steven.Smešen si.