Magazin > Film & Glasba & TV
1694 ogledov

Grega Skočir: Če bo zdravje, grem do konca

Grega Skočir
Big Foot Mama izdali nov album, ki nosi naslov Plameni v raju.

Legendarna skupina Big Foot Mama je 29. marca izdala nov, že osmi studijski album Plameni v raju, na katerem je 13 pesmi, ki so jih kar lep čas sestavljali. Nobena izmed njih ni narejena na silo. Vse so odraz družbe, predvsem pa odnosa med žensko in moškim. Na vprašanje, po čem se ta album razlikuje od drugih, je Grega Skočir, pevec skupine, za Žurnal24 povedal: "Razlika je predvsem v zrelosti in samem dojemanju procesa nastajanja plošče, seveda pa tukaj doda svoje še odlična produkcijska ekipa, ki je album zapakirala, kot se šika."

Album je bil posnet v Berlinu, kjer je skupina naletela na neprijetno situacijo, saj so jim odtujili avtomobil. Kombi so sicer pozneje našli, nam je še razkril Skočir, ki tudi pravi, da gredo na oder še vedno z enakim "zanosom" kot pri dvajsetih letih. Skupina ima že veš čas igranja isti zagon in namen - ostati skupaj do konca. Meni, da se bo kdaj naveličal rockerskega življenja? "Težko, ker je prelepo. Ob meni stoji cel bend in seveda podpora cele družine .Če bo zdravje, grem do konca, kajti živeti je treba v uživanju, sproščanju in sreči," pravi frontman.

To razume tudi njegova družina, za katero si Grega še vedno vzame dovolj časa. S sinčkom Borom rad obišče trampolin center Woop!, kjer na plano spusti svojega notranjega otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.