Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Guetta ni za mlajše od 16

Davida že nestrpno pričakujemo tudi v Ljubljani, in sicer bo oboževalce navdušev Žurnal24 main
Omejitev. Mlajši od 16 let na Guetto le v spremstvu staršev, vsi pa z dokumentom.

"Hči je kupila karte za koncert Guette. Ob nakupu agencija ni vedela nič o starostni omejitvi, potem pa je hčerka od vrstnikov izvedela, da o tem krožijo govorice," nas je obvestila mama 15-letnega dekleta Martina Maver, ki meni, da o starostni omejitvi organizator kupcev ne obvešča dovolj dobro.

 

Ljudi bo usmerjalo številčno osebje. Boljšega sistema nam ni uspelo najti.
Predstavnik organizatorjev Gregor Zalokar o dolgotrajnem postopku popisovanja

"Informacija je objavljena na uradni strani prireditve www.davidguetta.si, prav tako je to z grafičnim simbolom 'door policy 16+' označeno na letakih ter uradnih komunikacijah prireditve, kjer je to smiselno," sporočajo organizatorji koncerta, ki je skupni projekt agencij Asanti MAA, Collegium Mondial Travel in East European Music Management, in dodajajo, da so o tem obveščali tudi prek Facebooka.

 

Vsak obiskovalec koncerta bo moral s seboj prinesti osebni dokument, če je zanj premlad, pa mora priti v spremstvu staršev, česar se bodo organizatorji v nasprotju s splošno prakso striktno držali.

Vroče vstopnice, strog red

Obiskovalci, mlajši od 16 let, se koncerta Davida Guette, ki bo v Stožicah nastopil 17. decembra, lahko udeležijo le v spremstvu staršev ali zakonitega skrbnika, kot to po zakonu o varstvu javnega reda in miru velja za vse prireditve.

 

Tega se bodo organizatorji strogo držali zaradi varnosti in "ker si ne smejo privoščiti nobene napake". Pred vstopom v dvorano bo osebju treba pokazati osebni dokument, mlajši in njihovi starši jim bodo morali pustiti osebne podatke, prav tako pa bodo pazljivi pri prodaji alkohola, saj ga bodo lahko kupili le polnoletni, ki bodo dobili tudi posebno zapestnico.

 

Vstopnico kupci lahko sicer vrnejo tam, kjer so jo kupili. Ker je v prodaji zadnji kontingent vstopnic, iščejo pa se predvsem razprodane za zeleni ring in parter, ki na črnem trgu dosegajo ceno 80 evrov, je zaželeno, da to storijo čim prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.