Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Guetta zahteva višji razred

Vstop na današnji koncert Davida Guette je mogoč od 20. ure. Pridite zgodaj in s Žurnal24 main
David Guetta.
 Menedžment povsem omejil medijsko pojavljanje slovitega didžeja.

David Guetta, ki je pred dvema letoma napolnil Ambasado Gavioli, pred vrati pa še vedno pustil množico svojih fanov, bo prvi, ki bo z elektronsko glasbo nastopil v Stožicah in jih, kot kaže, tudi napolnil. Pri Eventimu so namrečna voljo le še vstopnice za rdeči ring in nekaj deset vstopnic za parter. Prav toliko jih je ostalo pri Petrolu za člane njihovega kluba, vstopnice za VIP-lože pa so razprodane.

V Sloveniji manj kot dan
Guetta bo v Ljubljano prispel danes, pri nas pa bo ostal manj kot dan, saj bo odpotoval naprej v Sarajevo, kjer bo jutri zvečer nastopil v dvorani Zetra. Njegove zahteve sicer niso nič posebnega, zatrjuje organizator. Želi si transporta in nastanitve višjega razreda, posebnega prostora za pripravo v zaodrju, ločenega seta CD-gramofonov in mešalne mize ter določeno raven tehnične opremljenosti prireditve.

"Kar izstopa, je le, da je menedžment povsem omejil njegovo medijsko pojavljanje. Več kot dva meseca smo si prizadevali organizirati vsaj tiskovno konferenco na temo pred dnevi izdanega albuma One More Love, a ni mogoče izpeljati niti tega," pravi predstavnik organizatorja Gregor Zalokar.

Komentarjev 1
  • stela 17:51 31.avgust 2011.

    " Menedžment povsem omejil medijsko pojavljanje slovitega didžeja."---didžej????:))))....pa ni prou didžej, noooo...kaj pa po vaše sploh pomeni kratica DJ??