Magazin > Film & Glasba & TV
1322 ogledov

Hajdi Korošec spet poje!

hajdi korošec Ana Ravnak
Hajdi spet pred mikrofonom!

V Sloveniji ne obstaja veliko ljudi, ki ne bi poznali Hajdi Korošec. Njena prva pesmica, ki jo je posnela, ko je imela rosnih 13 let, Naš kuža, je zaznamovala našo mladost. Za svoj prvi album je prejela diamantno ploščo, saj je prodala kar 60.000 kaset.

Hajdi Korošec Jazbinšek, mamica in uspešna poslovna ženska, se je sedaj vrnila v glasbene vode, in sicer s pemico o kužku, o kužku korgiju. Navdih za pesmico je animiran film KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM, ki na velika platna prihaja 28. februarja. Hajdi je avtorica besedila in glasbe.



Glavnemu liku v animirani pustolovščini je sicer glas posodil Uroš Bitenc, ki je tudi zmontiral in zrežiral spot za pesem Kuža korgi. Poleg Uroša so glasove likom posodili še Sašo Prešeren, Maja Kunšič, Katja Ogrin, Nadja Jarc in Renato Horvat.

Zgodba

Odkar je prišel v Buckinghamsko palačo, korgi Rex živi razkošno in popolno življenje. Kot kuža vrhunskega rodovnika in karakterja v srcu kraljice Elizabete hitro nadomesti njegove tri pasje kolege, njegovo obnašanje, razvajenost in aroganca pa znajo marsikomu stopiti na živce. Ko na večerji z ameriškim predsednikom povzroči diplomatski incident, osramočeni Rex postane potepuški kuža na ulicah Londona. Kako lahko popravi stvari? Kako se lahko odkupi za svoja dejanja? Animirana pustolovščina, ki bo vsem pokazala, da je ljubezen vedno pravilni odgovor in da bo le ta Rexu pomagala preseči samega sebe in vse težave, v katerih se je znašel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.