Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Hannah lahko ustavi le "kuhinja"

Hannah Mancini Saša Despot
Danes je na spletni strani Eurosonga dan Hannah Mancini.

Na spletni strani letošnjega Eurosonga so danes pod drobnogled vzeli Hannah Mancini in našo pesem Straight into love, s katero se bo prihodnji mesec predstavila Evropi. Navdušenja za našo predstavnico in pesem je že od samega začetka veliko.

Pod članki o njej in predpripravah je ogromno komentarjev uporabnikov, ki ji izrekajo podporo in verjamejo v njen uspeh.

"Ta pesem bi se morala letos dobro odrezati. Če se ne bo, je krivo politično glasovanje. NEVERJETNA je! Najboljša plesna pesem leta,“ meni oboževalec iz Armenije.

Nad njo je navdušen tudi Odinhallbjar: "To pesem in video naravnost ljubim. Ljubim tudi video z vaj. Kul … in ti fantje so noro dobri plesalci! Tako nadarjeni.“

"Njen glas je fantastičen in tudi pesem je kul. Ne morem je prenehati peti, 'faster than light, here comes the night'. Moram priznati, da mi sprva ni bila všeč, a končna verzija v videu je super. Upam, da bo Slovenija prišla v finale, Evo so namreč podcenili! Dajmo, Slovenija. Spet si med mojimi favoriti,“ pa je navdušen Eduu iz Argenitne. 

Da bo Hannah prišla daleč, je prepričan tudi Alexolii iz Romunije: "Krasna bo v prvem polfinalu. Vsekakor se bo uvrstila naprej.“ Naziv „princesa plesa“ pa ji je nadel uporabnik iz Avstralije.

Ali njihove napovedi držijo, bomo videli 14. maja, ko se bo na Švedskem odvijal prvi polfinale Evrovizije 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.