Magazin > Film & Glasba & TV
80 ogledov

Hannah: Nisem pričakovala, da bo tako težko

teden mode fashion week Hannah Mancini Arhiv Fashion Week
Pevka Hannah Mancini odgovarja na očitke o zmagovalcu Eme in razkriva svoje občutke, ki jih je doživela.

"Vedno bo problem, ker se bo vedno našel kdo, ki mu kaj ne bo všeč. Verjamem, da je Ema najboljši način za izbor pesmi," je Hannah Mancini, ki nas je lani zastopala na Evroviziji, povedala za revijo Story.

Potem ko jo je lani RTV izbrala za nastop na Evroviziji, ni pričakovala, da bo tako težko, je še zaupala. Sama ve, da ima veliko podpore, še posebej zaradi nastopanja s skupino Xequtifz, tako da ni pričakovala negativnega odziva. Sama zagovarja Emo, saj "res predstavlja najboljšo pot za izbor pesmi, ki bo Slovenijo predstavljala na Eurosongu".

Ne gre za nobeno kuhinjo

Odgovarja pa tudi na očitke, ki se vedno pojavijo, in sicer da je vse skupaj vnaprej določeno oziroma da je vse skupaj ena velika kuhinja. "Sploh ni tako. Resnično izberejo tistega, za katerega se odloči publika, ne glede na to, ali se RTV strinja ali ne," je povedala.

Vsak ima svoje mnenje in favorita, še pravi in se ji zdi pomembno, da do drugih kažejo spoštovanje. "Dokler se sama nisem znašla v tem položaju, nisem vedela, kakšen je občutek, ko nekdo pljuva na nekaj, za kar si se neizmerno trudil. To ne prinese nič produktivnega," pa odgovarja na negativne komentarje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.