Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Hannah pokazala obleko za Eurosong

Hannah Mancini Thomas Hanses (EBU)
Naša predstavnica na letošnjem Eurosongu Hannah Mancini je pred nekaj trenutki uspešno prestala prvo vajo v švedskem mestu Malmö.

Hannah je v Skandinavijo odpotovala sinoči, za njo pa je že prva vaja, s katero je navdušila prisotne pa tudi spletne komentatorje, ki pridno spremljajo uradno spletno stran Eurovision.tv. Njihov novinar Victor M. Escudero je njen nastop označil za odličnega, po njegovem mnenju pa se Hannah po odru giblje kot manekenka na modni brvi.

Oči so bile uprte tudi v njeno seksi opravo, ki jo je za njen nastop izdelala modna oblikovalka Jelena Proković. H kostumu, ki ga je bržkone navdahnila junakinja Catwoman, je Hannah obula vrtoglavo visoke pete, ki so ene od najvišjih na letošnjem izboru, pravi Escudero.

Prvo vajo si oglejte v zgornjem videu. Hanna pa je z nami delila tudi prve vtise.

Konkurenca sta Norveška in Nemčija

Kakšno je vzdušje v Malmöju?
Super je, predstavniki vseh držav so že tukaj, energija je na vrhuncu, prav tako profesionalnost. Tudi Malmö je izredno lepo mesto.

Je konkurenca huda?
Konkurenca so predvsem države, ki imajo prav tako elektronske skladbe, to sta Norveška in Nemčija.

Nastopali boste v izredno visokih petah, vas je strah, da bi padli?
Visoke pete zame niso težava, pa tudi tla ne drsijo. Upam, da bo vse v redu (smeh).

Ciljate na finale?
Glede finala: *We can and we will (smeh). Imamo močan nastop, plesalci Maestra so super, pa tudi skladba in kostumografija sta močni. Mislim, da imamo dobre možnosti.

Kakšni so bili današnji odzivi po prvi vaji?
Vsi so nam čestitali in povedali, da sem dobro opravila in da je bila izvedba na odru videti odlična. Vendar je bila to šele prva vaja, do polfinala lahko nastop še izboljšamo.

Ste s katerim izmed tujih predstavnikov že navezali stike?
Dobro se razumem z rusko izvajalko, zelo je simpatična in prijazna. Ob strani pa mi stojijo tudi oboževalci. Vsi so zelo prijazni in profesionalni, čeprav smo izvajalci dokaj izolirani in nismo toliko v stiku drug z drugim.

Vas na Švedskem podpirata tudi mož in hčerka?
Tukaj imam veliko dela in se moram osredotočiti, poleg tega ima hči šolske obveznosti, tako da bo na Švedsko prišel le mož.

*Zmoremo in bomo.

Komentarjev 1
  • d 09:39 20.maj 2013.

    rezultat je ogledalo slovenske glasbene scene, tukaj smo, naša realnost oz. vaša.