Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Hannah rezultati bolijo

Scena 05.05.2013 pogovor s slovensko evrovizijsko predstavnico Hannah Mancini pr Saša Despot
Pred nekaj urami je slovenska predstavnica na Evroviziji Hannah Mancini na Facebooku objavila svoje občutke, ki jih je doživljala ob in po nastopu na velikem glasbenem dogodku.

V prvem polfinalnem predizboru se naši predstavnici Hannah s skladbo Straight into Love ni uspelo uvrstiti v sobotni finale. Prejela je le osem točk (pet točk so nam namenili Hrvati, tri pa Črnogorci) in pristala na zadnjem mestu v polfinalu.

Na svojem profilu na Facebooku je Hannah pred nekaj urami zapisala naslednje: "Ah, ne bom lagala, ti rezultati bolijo. Vendar je, kar je. Še vedno sem se ves čas imela čudovito in stoodstotno stojim za našo pesmijo. Ljudje, ki so delali z mano, podpora tukaj in v tujini je bila resnično spodbudna. Z vsem srcem cenim vso to izkušnjo in vedno bom. Tisti, ki me poznajo in vedo, kaj sem zmožna, se lahko strinjajo, da nisem izrazila vseh svojih zmožnosti, vendar sem resnično trdo delala in dala vse od sebe, in resnično verjamem, da to ni veliko vplivalo na končni rezultat zaradi razlogov, ki jih nima smisla omenjati. Imeli smo odlično predstavo in rada bi se zahvalila ekipi Maestro za njihov fenomenalen nastop. In vsem še enkrat hvala za ljubezen in podporo. Na koncu vas tisto, kar vas ne ubije, okrepi. Moje življenje ima pred seboj še veliko praznih strani in to pomeni, da je prostora za pisanje in junaške konce! Poljubčki, Hannah."

Takoj po polfinalnem nastopu Hannah ni bila preveč razočarana, saj je prav tako povedala, da je dala vse od sebe in da se ji zdi, da je bila naša pesem preveč moderna. Več o njenih občutkih si lahko preberete v intervjuju.

V soboto je v velikem finalu slavila Danska, ki smo ji tudi Slovenci namenili največje število točk, 12. Po prireditvi se je pojavilo več jeznih komentarjev, da je bilo vse zrežirano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.