Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Hard'n'heavy Brejkpiknik v Ročinju

Illegal Kru, ki dogodek priredi vsako leto, nas vedno znova opomni, da bi podobn
1/42
Žurnal24 main
Letošnji Brejkpiknik je tla tresel 4. julija v Ročinju. Za drum'n'bass zvoke, prežete z nabitim neurom, je skrbel Illegal Kru, ki edinstveni dogodek priredi vsako leto.

Po napornem učenju in za nekatere še napornejših izpitih se je odlično prileglo rajanje na "hard'n'heavy drum'n'bass open air" dogodku, ki ga vsako leto organizira Illegal Kru. Žal tudi tokrat ni šlo brez dežnih kapelj, ki sicer niso zmotile soparnega vzdušja in so se kaj hitro pobrale po dolini naprej. Za tokratno godbo je kajpak skrbela postava gostiteljskega kruja Hedon, Hose, Markoman in nova pridobitev Smooth in Spade.

Sam dogodek pravzaprav ni tako odmeven kot težke Digitalne temnice, ki čez leto pustošijo po K4, vendar prijetna lokacija med hribi nad Sočo nikakor ne sameva. Kot je povedal Spade, veliko ljudi pride predvsem zaradi Illegala, spet drugi zaradi zabave na prostem. Podobnega mnenja je tudi eden izmed obiskovalcev, ki je Brejkpiknik obiskal že drugič: "Pridem zaradi odličnega ambienta, zelo dobrega drum'n'bassa in še marsičesa drugega. Žur na odprtem, na takem kraju, je nekaj najlepšega!"

Malce zadržane navzoče, ki so počasi kapljali od enajste ure dalje, je ogreval Spade, nato pa so se fantje izmenjavali in mleli umazane zvoke neura. Tako so se vsi zadržani v nekaj urah opogumili in plesali vse do jutra. Tovrstnih zabav na prostem pri nas skorajda ni, kar je škoda. Veliko navdušencev, obkroženih z idilično naravo in še bolj idiličnimi zvoki, bi lahko tako preplesalo vse poletje. Vendar tudi Illegal potrebuje počitek. In poletje je za to ravno pravšnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.