Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Harris je imel tudi svetle trenutke

neil patrick harris
1/5
Profimedias
Neilu Patricku Harrisu ni uspelo prekositi Ellen DeGeneres, ki je Oskarje vodila lani.

Neil še zdaleč ni bil tako duhovit kot ona, je pa kljub temu imel nekaj svetlih trenutkov.

Treba je pohvaliti otvoritveno točko, ki si jo lahko ogledate tukaj. Nastop je verjetno vadil več tednov, po odpeti pesmi pa je izjavil: "Celotna stvar je bila improvizirana."

Duhovit je bil sicer tudi njegov začetni pozdrav. "Danes bomo počastili najboljše in najbolj bele Hollywooda. Oprostite, najbolj pametne," je izjavil in tako spomnil, da letos med nominirani igralci ni nobenega temnopoltega.

Uspela mu je tudi šala na račun Harveyja Weinsteina. "Ostrostrelec je film o vojaku, ki je ubil 160 ljudi. Harvey Weinstein bi to označil kot počasno jutro."

Duhovita je bila tudi napoved Channinga Tatuma in Dakote Johnson, ki sta bila med podeljevalci. Za Tatuma je povedal: "Resničen je. Spustite hlače! Spustite roke! Sem res rekel hlače. Tudi mislil sem hlače." Dakoto pa je na oder poklical z besedami: "Ona je razlog, da morate babici razložiti, kaj je klop za šeškanje."

Harris je na koncu res spustil hlače. Na oder je prišel v spodnjih hlačah in se na ta način poklonil filmu Birdman, v katerem se glavni igralec v spodnjem perilu zaklene iz dvorane in se mora skorajda gol sprehoditi po Times Squaru.

Harris je spomnil tudi na napako, ki se je Johnu Travolti zgodila med podeltivijo leta 2014, ko je pevko Idino Menzel naslovil z Adele Nazeem. "Benedict Cumberbatch ni le najbolj super ime v šovbiznisu, je tudi zvok, ki pride iz ust Johna Travolte, ko ga prosite, naj napove Bena Afflecka,” je izjavil voditelj večera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.