Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Hasselhoff namesto Cowella?

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Če gre verjeti govoricam, bo David Hasselhoff nadomestil Simona Cowella kot sodnika v popularnem šovu Britain's Got Talent.

David Hasselhoff je kot sodnik že sodeloval v šovu America's Got Talent, a je oddajo zapustil, ker je odšel na zdravljenje zasvojenosti z alkoholom. Zdaj pa je zvezdnik očitno zdrav in pri močeh, da nadaljuje kariero sodnika.

 

Govori se, da naj bi David odšel čez lužo, kjer naj bi zamenjal legendarnega Simona Cowella. "David je v Veliki Britaniji zelo popularen in tudi sam jo naravnost obožuje. Zanj bi bilo to sanjsko delo," je razkril vir in dodal, da si tudi Simon želi, da bi ga nadomestil prav David. "Morda se sliši ironično, a Simon je željo po menjavi izrazil ravno v času, ko je David zapustil ameriško različico šova."

 

Simon Cowell | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Simon se je namreč že pred časom odločil, da se bo z letom 2011 poslovil od vloge sodnika, saj si želi šov ustvarjati iz ozadja, kot direktor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.