Magazin > Film & Glasba & TV
136 ogledov

Hči Lucienne Lončina osvaja s seksapilom

Clea&Kim
1/3
Žurnal24 main
Clea & Kim sta posneli videospot za nov komad Poslušaj.

Punci sta pod taktirko režiserja Dejana Miličevića in založbe HIT Records posneli videospot za pesem Poslušaj, ki se bo v štirih kategorijah potegoval za nagrado Balkan Music Awards 2013. Spot so kar 20 ur snemali in posneli v ponedeljek v Ljubljani. V njem je sodelovalo 25 plesalcev, med katerimi so nekateri evropski prvaki v breakdancu in hiphop stilih.

Kot je pojasnil njun producent Milan Lončina, je slovenski dvojec na skupnem televizijskem gostovanju z Nedo Ukraden v Bjeljini, kjer sta predstavili novo pesem, pritegnil zanimanje hrvaške založbe HIT Records, ki ima pod svojim okriljem vrsto znanih izvajalcev, kot so denimo Toni Cetinski, Neda Ukraden, Jasmin Stavros.

Potegovali se bosta za nagrado

Nova založba se je odločila, da dekleti prijavi na prestižno tekmovanje za nagrado Balkan Music Awards 2013. Gre za podelitev nagrad najboljšim glasbenim projektom na območju Balkana, ki poleg držav nekdanje Jugoslavije zajema še Albanijo, Bolgarijo, Romunijo, Turčijo in Grčijo. Podeljevanje nagrad vsako leto poteka v spektakularni Areni Armeec v Sofiji, prestolnici Bolgarije. Clea & Kim se bosta potegovali v štirih kategorijah, in sicer Najboljši glasbeni videospot, Najboljši duet/skupina, Najboljši projekt in Najboljši "breakthrough" izvajalec, ki nastopa zunaj meja svoje države.

Posebnost je njuna multikulturnost

Čeprav nobena od deklet ni rojena ne v Sloveniji in ne v kateri koli državi bivše Jugoslavije, sta se odločili, da prav iz tega kulturološkega bazena gradita svoj stil in kariero.

Clea & Kim postajata vedno bolj prepoznavna tržna znamka po Evropi, ki jo še najmanj prepoznavajo v Sloveniji. "Že od samega začetka smo usmerjeni na tuje trge, saj je slovenski trg enostavno premajhen za resne glasbene dosežke. Pa tudi stilska specifika je v Sloveniji preveč osredotočena na podalpski trend, kjer se pač ne vidimo, pa naj bo to rock, pop ali drugo. Čeprav imamo v Sloveniji že nekaj deset tisoč zvestih fanov, bomo nadaljevali začrtano pot. Saj nas prav zaradi tega, kakršni smo, spremljajo in spoštujejo, kar nam daje dodatno samozavest, da je to, kar delamo, pravilno," o razlogih za uspeh čez mejo in manj v Sloveniji pove njun producent Milan Lončina, ki poleg Dušana Babića skrbi tudi za glasbo dueta.

Komentarjev 1
  • allstarr111 08:27 13.maj 2012.

    Usmerjeni prdvsem v tujino ker je Slovenija premajhna, a pol ti grejo celo 20 ur snemat videospot za skladbo POSLUŠAJ a bre picka mu materina nemoj tako brate.Aja pa čist BTW od vseh omenjenih sem slišal le ...prikaži večle za Toni Cetinski, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, zgleda veliko nastopajo v tujini.