Magazin > Film & Glasba & TV
10112 ogledov

Hči Sandre Auer že sije pred kamero

arabela auer Youtube
Pevka Nastja Ploj je bila nad Arabelo navdušena.

Devetletna hčerka Sandre Auer že stopa po maminih stopinjah. Arabela je dobila svojo prvo vlogo, in sicer v spotu za čustveno pesem pevke Nastje Ploj, Siješ naprej, ki jo je posvetila svojemu pokojnemu očetu. Besedilo in glasbo za skladbo je napisal Žan Serčič.

Arabela v spotu, ki je zelo ganljiv, igra Nastjo, ko je bila ta še otrok. Scenarij je napisala Sandra Auer in prevzela tudi vlogo producentke. "Ideja spota je bila ta, da se Nastja v spominih vrne v preteklost, ko je bil njen oče še živ, zato smo iskali mlado dekle. Ko sem to doma omenila, se je Arabela takoj oglasila, da si želi te vloge. Eno leto je hodila na manekensko šolo in nastopala na modnih revijah, zato sem verjela, da bo nalogi kos,“ je za Žurnal24 povedala Sandra. Spot so snemali dva dni. "Zadnji dan celo do treh zjutraj. Takrat je Arabela pokazala, da je iz pravega testa. Vse napotke je upoštevala, ni se pritoževala ... Zelo sem bila vesela in ponosna, tudi ekipa je bila mnenja, da je rojena za to delo.“

Arabelina želja po delu pred kamero se je s to izkušnjo še povečala. Sandra jo bo zato v aprilu prijavila na avdicijo za celovečerni film.

Komentarjev 7
  • Detel5ica 17:43 11.april 2021.

    Tale Sandra mi je bila vedno antipatična

  • leonardo 08:00 11.april 2021.

    Vsi otroci, ki so žrtve svojih staršev ( zaradi nekakšne slave) imajo v kasnejših letih travme! Pa koga briga, glavno, da se spet govori o mamici, kajne?

  • Avatar jezeran
    jezeran 16:05 10.april 2021.

    A si jedla sir