Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Heidi tudi poje

Seal in Heidi bosta o svoji sreči tudi prepevala. Žurnal24 main
Manekenka Heidi Klum bo s svojim možem, pevcem Sealom, posnela pesem, ki jo je napisal on za njun poročni dan.
Heidi Klum, 34-letna nemška manekenka, in njen mož, 44-letni britanski pevec Seal, imata kar dva nova skupna projekta: par bo prvič zapel v duetu in posnel oglas za nemškega proizvajalca avtomobilov Volkswagen. Heidi in Seal bosta posnela pesem z naslovom Wedding Day (Poročni dan), ki jo je Seal napisal maja 2005, za dan njune poroke. Ameriška revija People je poročala, da bo Heidijin glas mogoče slišati na novem Sealovem albumu System.

Novi album bo na trg prišel novembra, štiri leta po zadnji Sealovi plošči. "Končno sem prišel do točke, ko sem zadovoljen in srečen, in o tem želim tudi peti," je pred kratkim dejal Seal, ki mu družina pomeni bistvo življenja.

Srečni par ima tri otroke
Najmlajši sin para, Johan, se je rodil novembra lani v Los Angelesu. Septembra 2005 se jima je rodil sin Henry, iz prejšnje zveze s Flaviom Briatorejem pa ima Klumova triletno hčerko Leni. Heidi in Seal sedaj živita v ZDA.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.