Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

Helen Mirren bo vampirka

Billy bo zaigral vlogo Harryja, starejšega možakarja, ki objokuje nedavno smrt s Žurnal24 main
Obeta se nam prvovrstna komedija, v kateri bosta svoje moči združila angleška igralka Helen Mirren in ameriški igralec Billy Crystal. V vlogi policista pa bo nastopil Mike Tyson.

Oskarjevka Helen Mirren bo z Billyjem Crystalom zaigrala v filmu, ki ga je navdihnila komedija iz leta 1989 Ko Harry sreča Sally (When Harry Met Sally).

Billy bo zaigral vlogo Harryja, starejšega možakarja, ki objokuje nedavno smrt  svoje žene, nato pa v domu upokojencev spozna Sharon (Helen Mirren), a ne ve, da dama obožuje kri. Med njima se razvije ljubezen, svojo vampirsko slo pa tešita na upokojencih in drugih, ki jima niso po godu.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V filmu z naslovom Grampires: When Harry Bit Sharon bo v vlogi policista, ki je prepričan, da za smrtjo upokojencev stojijo vampirji, zaigral boksar Mike Tyson.

Film naj bi v kinematografe prišel naslednje leto jeseni.

Ustvarjalci pa že napovedujejo morebitno nadaljevanje – Grombies: When Harry Ate Sharon, v katerem se bosta igralca pojavila kot zombija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.