Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Helena pripravlja dvojno porcijo

(Foto: Dejan Nikolič) Žurnal24 main
Helena Blagne marca pripravlja dva velika glasbena dogodka. Kot prva slovenska glasbenica se bo predstavila občinstvu na koncertu v Stožicah, pred tem pa bo izdala novi album.

Helena bo 29. marca nastopila v Stožicah, kjer bo svoje pevske sposobnosti združila z izjemnim vokalom dunajskih dečkov, ki v Ljubljano prihajajo direktno iz ZDA. Znano je, da dunajski dečki nastopajo samo v največjih in najprestižnejših glasbenih institucijah in z najbolj zvenečimi imeni v svetu glasbe od Placida Dominga do Joseja Carerrasa. Tokrat pa bodo končno nastopili tudi v Ljubljani, in sicer s slovensko divo glasbenega odra.

 

"Izjemno sem zadovoljna, da bomo po dveh letih dogovarjanj končno uspeli združiti naše vokalne sposobnosti. Prepričana sem, da bomo zadovoljili pričakovanja tudi najbolj zahtevnih glasbenih sladokuscev," je ob tej priložnosti povedala Helena.

 

Nova stara Helena

Še pred koncertom pa bo pevka izdala svoj novi album, ki bo vseboval njena že obstoječa dela in skladbe, a tokrat z novimi aranžmaji, drugačno, modernejšo produkcijo in zanimivimi dueti.

 

Na albumu bomo tako našli številne pretekle uspešnice z novo zvočno podobo. Sodelujoča producentska ekipa, v kateri so se združili Patrik Greblo, Tomaž Kozlevčar in Raay, je našla pravi glasbeni odtenek za predelave skladb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.