Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Hitri in drzni proti pokvarjencu

Dejstvo, da je bil vsak nov film v tej franšizi težko pričakovan, kaže, kako moč Žurnal24 main
Na velika platna domačih kinematografov na redni spored prihaja težko pričakovani peti del franšize Hitri in drzni. Oglejte si ga v večjih mestih po Sloveniji.

Dominic Torretto (Vin Diesel) in njegova ekipa se ponovno znajdejo na napačni strani zakona, ko Domu omogočijo beg iz zapora in se skupaj odpravijo v Rio de Janeiro, kjer naj bi bili varni pred organi pregona. Vendar se tukaj znajdejo v ognju med brazilskim preprodajalcem drog in neusmiljenim FBI agentom.

Odkar smo jih zadnjič videli, sta Brian O'Conner (Paul Walker) in Mia Toretto (Jordana Brewster) rešila Doma pred zaporom, nato pa so vsi trije v tujini bežali pred zakonom. Zdaj morajo v Riu opraviti še zadnji posel, da bodo svobodni. Za noro zahtevno krajo sto milijonov dolarjev zberejo najboljšo ekipo in skušajo tako uničiti pokvarjenega poslovneža, ki ustrahuje prebivalstvo Favel in ima v svojem žepu dobršen del policije. In ki je seveda razpisal nagrado na Brianovo in Domovo glavo. A da naloga ne bo preveč preprosta, jim za petami niso samo njegovi morilci. Zagrizeni zvezni agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) se ponaša z dejstvom, da svojo tarčo vedno ujame. Ko se poda za Brianom in Domom, pa ugotovi, da ni vedno lahko ločiti, kdo je baraba in kdo pošten.

Film si lahko ogledate v Kolosejih Ljubljana, Koper, Maribor in De Luxe Kranj ter Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.