Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Hitro maščevanje je najslajše

Lovec je hkrati preganjani. (Foto: Kolosej) Žurnal24 main
Včeraj je na velika platna prišla akcijska drama, v kateri se Dwayne Johnson pripravlja na Hitro maščevanje (Faster). Ogledate si ga lahko v ljubljanskem Koloseju.

Po desetih letih v zaporu je Voznik (Dwayne Johnson) osredotočen samo na eno stvar – maščevati bratov umor, ki se je zgodil med ponesrečenim bančnim ropom, ki ga je pripeljal za zapahe. Zdaj je svoboden mož s smrtonosnim seznamom nalog v roki in je končno na svoji misiji. A za petami sta mu dva moža – prekaljeni policist (Billy Bob Thornton), ki je le nekaj dni pred upokojitvijo in mladi, energični plačanec (Oliver Jackson-Cohen), navdušen nad umetnostjo ubijanja in novim, dostojnim nasprotnikom.

To je tekma na življenje in smrt do zadnje točke seznama, med katero se skrivnost, ki obdaja bratovo smrt, še poglablja, pojavijo pa se tudi nove podrobnosti, ki kažejo, da Voznikov seznam morda ni popoln.

Film bo danes na sporedu ob 17.10, 19.30 in 21.50. Cena vstopnice je 5,30 evra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.