Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

Hoferjeva odsotnost usodna za slovensko zmago?

Maraaya Saša Despot
Andrej Hofer, slovenski komentator Eurosonga, bo letos glasbeni dogodek komentiral iz Ljubljane. Kdo bi vodil prvi intervju, če bi zmaga šla v slovenske roke?

Slovenski spletni portal Evrovizija.com se je pogovarjal z Ivorjem Lyttlom, dolgoletnim odgovornim urednikom revije EuroSongNews in človekom, ki je zadnjih šest let zadolžen za tuje komentatorje Eurosonga. Kot je povedal, mora po razglasitvi zmage v najkrajše možnem času komentatorja zmagovite države pripeljati na oder, saj ima ta pravico do prvega intervjuja. Kdo pa bi intervjuval Maraayjo, če bi Evropa našima tekmovalca, ki jima na stavnicah izredno dobro kaže, dodelila zmago?

"V tem primeru bomo na oder pripeljali nekoga drugega iz delegacije, ki ga bo ta določila za intervju z zmagovalcem. Moram pa reči, da je Andrejeva odsotnost slaba napoved za slovensko zmago. V zadnjih letih je zmagovita država vedno imela svojega komentatorja na prizorišču," je Little povedal za Evrovizija.com. 

Komentarjev 8
  • h3o 20:08 18.maj 2015.

    -upam da zmagata-prvič ko sem slišal skladbo mi je bila všeč-violinistka je super-komaj čakam na eurosong.-Janša je car

  • Marjan Moškov 13:07 18.maj 2015.

    spet klasični negativni odzivi, tipično!! dajte junaki, verjetno eni te isti pod različnimi imeni, že enkrat naredit samomor, pa bo mir in slovenska zgodba zaključena. za bruhat in to naj bi bila naša prihodnjost, žalostno

  • marabunta 11:50 18.maj 2015.

    glede na to, kdo vse zmaguje v zadnjem času, se sploh ne bi čudili tudi temu