Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Hoffman se vrača kot Focker

Hoffman bo le odigral očeta Bena Stillerja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Čeprav se je Dustin Hoffman odločil, da ne bo igral v nadaljevanju filma Njegovi tastari, ki se bo imenoval Little Fockers, se k snemanju vseeno vrača.

Pred nekaj tedni se je nadaljevanje filma Njegovi tastari, ki so ga poimenovali Little Fockers, namesto na kinematografska platna vrnilo nazaj v montažo. Predvajanje so namreč preložili, saj končni izdelek ni bil dovolj dober in bodo zato posneli več dodatnih prizorov.

Med novimi prizori bodo tudi taki, kjer bo vlogo očeta Bena Stillerja prevzel Dustin Hoffman. Šest novih scen bo posnetih v naslednjem tednu, sprva pa Hoffman pri snemanju ni sodeloval, saj se z ustvarjalci filma ni uspel dogovoriti o plačilu. Ker je film stal manj, kot so predvidevali, bodo ostanek denarja dali legendarnemu igralcu.

V filmu Little Fockers bodo igrali Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Jessica Alba, Laura Dern in Harvey Keitel. Režiser je Paul Weitz, v kinematografe pa bo prišel decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.