Magazin > Film & Glasba & TV
986 ogledov

Hollywoodski zvezdnik pozdravil fane v Sloveniji!

spiderman
1/7
Od 4. julija se bo na velika platna vrnil eden najslavnejših in najbolj priljubljenih Marvelovih junakov, Spider-Man, in sicer v samostojnem filmu Spider-Man: Daleč od doma, ki se vsebinsko neposredno navezuje na uspešnico Maščevalci: Zaključek in predstavlja spektakularen konec tretje faze Marvelovega filmskega sveta.

Priljubljeni človek-pajek nadaljuje vrhunsko Marvelovo sago kot zdaj že ugleden član Maščevalcev, kaj si lahko obetamo od blockbusterja, ki ga nestrpno pričakujemo, si lahko ogledate v zadnjem napovedniku, ki ga je naznanil Tom Holland s posebnim pozdravom vsem slovenskim oboževalcem.

Napočil je čas, da se ponovno ujamemo v pajkovo mrežo, ki bo tokrat zajela vso Evropo. Peter Parker bo letos namreč odšel s prijatelji na počitnice, da končno za nekaj tednov postavi superjunaške dolžnosti na stranski tir. Toda načrt se zelo kmalu izjalovi, ko mu dopust prekine Nick Fury z novo nalogo, ki pa je Peter ne želi sprejeti. Tony Stark/Iron Man je mrtev, Stotnica Marvel pa je kot večina preostalih Maščevalcev nedosegljiv. Spider-Man se mora sprijazniti in prevzeti odgovornost. Pred njim je zdaj težavna bitka, saj bo moral skušati v povsem novih okoliščinah rešiti svet in zaščiti svoje prijatelje, ob tem pa skleniti tudi nepričakovano novo zavezništvo.

V vlogi Petra Parkerja nas bo tudi tokrat očaral Tom Holland, ki mu je lik Spider-Mana resnično pisan na kožo, Nicka Furyja ponovno odigra izjemni Samuel L. Jackson, v vlogo zlobnega Mysteria pa se je spustil Jake Gyllenhaal, ki se je tako pridružil imenitnemu seznamu igralcev v Marvelovem svetu.

Režija: Jon Watts
Vloge: Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei, Martin Starr
Vsebina: Peter Parker se vrača v filmu Spider-Man: Daleč od doma, novem poglavju o znamenitem človeku-pajku. Priljubljeni junak se sklene pridružiti najboljšima prijateljema Nedu in MJ-ju in preostali klapi na poletnem oddihu po Evropi. Toda njegov načrt, da za nekaj tednov opusti superjunaške dolžnosti, se kmalu izjalovi, ko ga Nick Fury prosi, naj mu pomaga preprečiti napad skrivnostnih bitij, ki sejejo kaos po vsej celini.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.