Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Hop na poskok po zajčje

Hop Žurnal24 main
Od ustvarjalcev uspešnice Jaz, baraba prihaja nova komedija Hop, ki združuje vrhunsko animacijo z živo sliko. Ob 19. uri si jo lahko v ljubljanskem Koloseju ogledate premierno.

 

Na otoku Rapa Nui, znanem tudi kot Velikonočni otok, pod velikanskimi kamnitimi glavami, stoji čudovita tovarna čokolade. 365 dni na leto Velikonočni zajček vlada skupini zajčkov in pišk, ki pripravljajo košare s sladkarijami, da bodo dostavljene otrokom po svetu na Velikonočno jutro.

Družinska komedija Hop pripoveduje zgodbo o Ibiju (v slovenski sinhronizaciji mu je glas posodil Lado Bizovičar), najstniškem sinu Velikonočnega zajčka. Na večer pred prevzemom očetove vladavine se Ibi odpravi v Hollywood, da bi sledil svojim sanjam in postal bobnar. Ko prispe, sreča Freda (Primož Forte), ki je bil ravnokar odpuščen in se je odločil, da si uredi svoje življenje. Potem ko so ga ljubeče vrgli iz družinske hiše, Fred po nesreči povozi Ibija. Ibi z igranjem poškodbe in šokantno zmožnostjo govora uspe prepričat Freda, da mu nudi zatočišče.

Medtem na Velikonočnem otoku desna roka Velikonočnega zajčka, velikanska piška Haso (Jernej Šugman), izkoristi izginotje Ibija za pripravo prevrata. Na koncu se Fred in Ibi, kot zadnji up Velike noči, vrneta na otok, da bi rešila ljubljeni praznik.

Cena vstopnice je 5,30 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.