Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

"Hrvati, retardirani Slovenci"

1/61
Žurnal24 main
Na ljubljanskem gradu se odvija že četrti festival stand up komedije, ki sliši na ime Panč. Obiskali smo drugi dan festivala, ko so salve smeha povzročali Vinko Šimek, Perica Jerković, Ivan Šarić ...
Videoprispevek drugega dne festivala si oglejte TUKAJ, fotografije pa TUKAJ.

Od nedelje 22. do srede 25. avgusta se bo na odru grajskega dvorišča nad Ljubljano zvrstilo 25 stand up komikov iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Amerike in Anglije.

Naša ekipa je festival smeha obiskala drugi dan, ko so trebušne mišice razgibavali Vinko Šimek, Perica Jerković, Ivan Šarić, Domagoj Pintarić, Husein Šakanović in Miki Bubulj.

Če sta prvi dan izstopala Ranko Babić in mojster britanskega humorja Adam Bloom, sta tokrat do solz nasmejala predvsem Jerković in Šarić. Šale so padale na račun ženskih razvad, čefurjev, materine ljubezni … Najbolj oster med vsemi je bil tokrat zagotovo legendarni Šimek, ki je brez dlake na jeziku obdelal tako Jankoviča, Pahorja, Janšo in Jelinčiča.

Festival toplo priporočamo. Košara smeha vam zagotovo ne uide. Objektivna misel, ki jo lahko podamo: "V Sloveniji bomo kaj kmalu komikom tudi vstajali in se jim ne samo smejali."

Vse, ki imate festival namen obiskati danes, lahko opozorimo, da je zaradi napovedanega dežja prestavljen v ljubljansko Cvetličarno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.