Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Hudič babji, ne igraj se z ljubeznijo

Predstava traja 1 uro in 10 minut in nima odmora. (Foto: Miha Fras, MGL Ljubljan Žurnal24 main
Po premierni uprizoritvi v začetku meseca si lahko napeto dramo Hudič babji v Mestnem gledališču ljubljanskem ogledate nocoj ob 20. uri.

V osamljenem bivališču nekje v gozdu blizu meje živita mlada ženska (Viktorija Bencik) in njen skrivnostno bolehni mož (Gregor Čušin). Na prvi pogled sta revna in skromna, v resnici pa sta kar precej premožna. Nekje v hiši je namreč skrit zaklad, pridobljen s tihotapljenjem, zato misel na bogastvo in skorajšnjo selitev v mesto spravlja mlado ženo v dobro voljo in ji izpolnjuje prazne, enolične in samotne dni.

Nenadoma se pojavi nov komandant carinskega prehoda (Jurij Drevenšek) in z njim nov načrt - k zakoncema bo poslal čednega graničarja, ki naj zapelje žensko in od nje z ukano pridobi podatke o skrivnem premoženju. Medtem mož svojo družico presenetljivo nagovarja k obratnemu - ona naj bo tista, ki s svojo privlačnostjo ukroti in zveže lovca ...

Nevarno poigravanje z ljubeznijo in erotiko se tako začne. Zgodba seveda prestopi načrtovane okvire ter z nepričakovano silovitostjo preokrene usodo vseh treh vpletenih, jih dobesedno vsrka in popolnoma spremeni.

Cena vstopnice je od 7,90 do 10,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.