Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Hunnamu se toži po Christianu Greyju

Charlie Hunnam EPA
Ameriški igralec Charlie Hunnam, ki bi moral igrati Christiana Greyja v prihajajočem filmu Petdeset odtenkov sive, še vedno ne more preboleti dejstva, da je moral vlogo zavrniti.

"Zares se veselim, da ga bom videl. Zares, zares sem bil zainteresiran za projekt in želel sem si delati s Sam (režiserka, op. p.) in igrati ta lik. Zelo, zelo sem radoveden," je dejal Charlie Hunnam, ki z nestrpnostjo pričakuje prvi napovednik. Predstavili naj bi ga proti koncu tega tedna. 

Razgovoril se je tudi o knjigi, po kateri je posnet film. Meni, da trditev, da gre za pornografijo za mamice, ni pravična. "Mislim, da so ljudje s tem naredili knjigi slabo uslugo. Kar je pisateljica ustvarila, je resnično sofisticirana dinamika, ki jo je predstavila v paketu, ki je dostopen ljudem, ki bi jih običajno bilo teh tem groza ... Kar je naredila je precej fantastično."

Hunnam je odstopil od projekta le mesec po tem, ko je studio sporočil imena glavnih igralcev. V to ga je prisilil prenatrpan urnik. Kot priznava, mu je to strlo srce. Igralec je dejal, da bi bil pripravljen dovoliti objavo svojega posnetka z avdicije kot dodatek na DVD-ju. 

Sicer pa meni, da je Jamie Dornan, ki ga je nasledil v vlogi milijonarja Greyja, verjetno lepši, da pa bi sam prinesel malo robatosti vlogi. Prepričan pa je, da je Dornan svoje delo opravil odlično.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.