Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Hurts: v garderobi želita supermodele

Hurts Wikimedia
Hurts. Zahteva dua, ki bo 23. oktobra nastopil v Zagrebu, je tudi, naj jima v garderobo nalepijo plakate supermodelov.

Priljubljeni britanski sintpop duo Hurts, ki ga sestavljata pevec Theo Hutch
craft in klaviaturist Adam Anderson, ima, kot nam je uspelo neuradno izvedeti, za koncert v Zagrebu, kjer bo nastopil 23. oktobra in kamor bo romalo tudi veliko Slovencev, kar nekaj nenavadnih zahtev.

Glavnik, dežnik in kartica
Med takimi zahtevami so plakati supermodelov, s katerimi morajo organizatorji okrasiti stene njunih garderob. Če je verjeti britanskim tabloidom, se na lepotice rad lepi predvsem Theo, ki so ga večkrat ujeli v družbi nekdanje miss Nemčije Shermine Shahrivar; ta je sicer hodila s Xavierjem Samuelom, ki ga morda poznate iz vampirske sage Somrak. Od lokalnih organizatorjev zahtevata tudi razglednice Zagreba, da jih bosta lahko poslala v Veliko Britanijo, glavnik, dežnik in dve vstopnici za Evrovizijo. Ker je te še posebno težko dobiti, naj bi jih zahtevala kar od vseh lokalnih organizatorjev, kjer nastopata. Kaj bosta s toliko vstopnicami za Evrovizijo, lahko samo ugibamo, prav tako o tem, kje končajo vsi glavniki, a po fotografijah sodeč sta fanta rada lepo počesana.

Ljubljenca Evropejcev
Hurts sta svoj debitantski album Happiness, na katerem je tudi hit Wonderful Life, izdala septembra lani. Plošček so po svetu prodali v skoraj milijon primerkih, med prvih deset pa se je povzpel na lestvicah 12 evropskih držav. 
Vstopnice za zagrebški koncert, ki bo v Bočarskem domu, so po 40 evrov, prevoze pa organizirajo tudi slovenske agencije, ki zanje skupaj z vstopnico zaračunavajo okoli 60 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.