Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

I VS. I predskupina ILL NIÑO

Slovenska metalska zasedba I VS. I (Foto: arhiv skupine) Žurnal24 main
Štajerski metalci so bili v Avstriji izbrani za predskupino ameriškim vzornikom.

Skupino I VS. I so organizatorji festivala Rock The Lake iz Avstrije in glasbena agencija Graviton Music izbrali za predskupino znane ameriške metal skupine ILL NIÑO. Slednji so na poletni festivalski turneji, najbližje nam bodo nastopili v torek, 10. avgusta, na večeru ob odprtju festivala Rock The Lake v okolici Celovca-Volxhaus.

Ponosni in zelo veseli smo, da smo dobili to priložnost, ki jo nameravamo s pridom izkoristiti. To je dober začetek naše zgodbe!
I VS. I

I VS. I so se letos uspešno predstavili na drugem odru Metalcampa in navdušili na nedavnem Open Smile Jam festivalu v Lendavi. Fantje in dekle na bobnih, kar je očitno poleg agresivnega, a še vedno melodično udarnega trash metal groova zmagovita kombinacije skupine, se poleti posvečajo skladbam za prvenec, ki ga bodo januarja 2011 posneli skupaj s priznanim nemškim producentom J. Kellom.

Skupina ILL NIÑO deluje od leta 1999, nastopali so tudi na turneji OZZfest v ZDA, letos pa igrajo vidno vlogo na Szigetu, Wackenu in številnih drugih evropskih poletnih festivalih. Večkrat so se prebili na prodajne lestvice popularnosti, zaradi neobičajnih latinovplivov in samosvojega metal zvoka pa jim priljubljenost še bolj narašča.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.