Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Illegalna pojedina s Phaceom

1/43
Žurnal24 main
Na sinočnji drum'n'bass pojedini na Kersnikovi je bila Illegalna pečenka več kot odlična. Recept s Phaceom je vsekakor dodobra nasitil vse obiskovalce.

Kdor je to jutro vstal z levo nogo, neprespan, utrujen, a vseeno zadovoljen in z nasmeškom na obrazu,  je sinoči zagotovo pohajkoval na »bobenbejs« veselici.

V podzemlje le polnoletni
Obiskovalcev se sicer ni ravno trlo, vendar roko na srce, tako ima vsak svoj kvadratni meter za razgibavanje  svojih, od napornega tedna, otrdelih okončin. In naj spomnim, na številna tovrstna rajanja se je še lani gnetlo ljudi, pred Štirko je bila kolona takšna kot je vsak začetek mesca  za vogalom, kjer prodajajo bone.

Tehno pri DnB je kot graham moka – ni vsem všeč, ima pa vrednost zdrave sestavine.
Tomica Šuljić

Če je torej kogarkoli presenetila ugotovitev, kako je naša naelektrena podmornica K4 pravzaprav velika, ker je na obisku Digital Dungeona nekoliko manj ljudi, gre to pripisati novi odločitvi vodstva kluba, ki mlajše od 18 let v podzemlje ne spusti.

Pričakovanja izpolnjena
Skratka, vsi polnoletni srečneži so se lahko včeraj po stopnicah spustili v digitaliziran svet, ki mu je poveljeval nemški Phace. Kot že rečeno, ga sestavljata dva ambiciozneža, vendar gre vsa čast za številne odlične komade kot sta na primer Brainwave in odmevni Psycho, predvsem  Florianu, ki poganja srce Phacea.  Za marsikoga je človek na mestu, ki ve, kaj ljudje od njegovega seta pričakujejo in na cedilu ne pusti nikogar, še najmanj Illegal kruja. »Phace – izpolnjena pričakovanja. Inteligenten set, čeprav brez techna v zadnjih dveh ali treh letih ne gre pri propper Illegal Dungeonih. Ampak tehno pri DnB je kot graham moka – ni vsem všeč, ima pa vrednost zdrave sestavine,« je zadovoljen Tomica Šuljić, stara sablja, ki je zaslužena za obstoj Illegala in tovrstne veselice.

Da so za mešalko famozni tudi Illegalci so dokazali Markoman, Spade in Hedon na velikem plesišču, na malem plesišču pa so brejk dobrote ponujali Dado, Hardwired in Para. Odlična kombinacija, na temnicah vsekakor med najbolj dobrodošlimi, čeprav bi se ščepec Illegalnega liquida in dubstepa na sobotno noč prav prilegel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.