Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Imate tudi vi teden brez pravil?

Le kakšen bo teden, ko bosta Rick in Fred lahko počela, kar se jima zahoče? (Fot Žurnal24 main
Ali je dovolilnica za poročene res kaj vredna, boste izvedeli v odbiti komediji Teden brez pravil, ki danes prihaja na velika platna v večja mesta po Sloveniji.

Najboljša prijatelja Rick in Fred (Owen Wilson in Jason Sudeikis) sta srečno poročena že dalj časa. Čeprav ljubita svoji ženi, si ogledujeta tudi druge ženske.

Njuni ženi (Jenna Fischer in Christina Applegate), naveličani te navade, se domislita drznega načrta za popestritev zakona in jima dovolita teden brez pravil – počneta lahko, kar želita, brez kakršnih koli vprašanj. V teh sedmih dneh naj bi moža ugotovila, kaj vse zamujata, ali pa se nehala za vselej nehati ozirati za drugimi.

Sprva se zdi to Ricku in Fredu kot uresničitev sanj, vendar hitro ugotovita, da so njuna pričakovanja o samskem življenju smešno daleč od realnosti.

Film si lahko ogledate v Kolosejih Ljubljana, Maribor, Koper in De Luxe Kranj ter Planetih Tuš v Kopru, Novem mestu, Celju, Mariboru in Kranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.