Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Improvizirani skeči za vsakogar

Improleptika Arhiv organizatorja
Večer improviziranih skečev, smeha in dobre volje se ob 20.30 obeta v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo oder rezerviran za Improleptiko.

Poleg udejstvovanja v tekmovalnem delu in številnih gostovanj so si improvizatorji skupine Improleptika zaželeli prostora v Ljubljani, kjer bi lahko redno zabavali občinstvo. Našli so ga v Cvetličarni, kjer so v novembru začeli cikel, ki ga bodo v decembru nadaljevali. Brez pravil, brez štoparice, brez scenarija ...

Že deseto leto vas skupina Improleptika zabava z improvizirano spontano odrsko predstavo. Številni festivali in klubi se znova in znova odločajo za popestritev svojega programa z improvizacijskim gledališčem. Ljubljana je redko cilj njihovega gostovanja, zdaj pa so se odločili, da poleg tekmovalnega dela v Impro ligi, v Ljubljani svoje mesto najdejo še v Cvetličarni.

Čuskok, 3 minute, pisalni stroj, expert za gluhoneme, to so samo nekateri od kratkih skečev, ki jih boste videli tokrat in so popolnoma improvizirani in nepripravljeni v naprej. Scenarija improvizatorji ne poznajo, nastaja spontano v njihovih glavah. Igralci skačejo iz prostora v prostor, iz čustva v čustvo, predvsem pa skozi akcije skušajo biti čim bolj duhoviti.

Seveda je za predstavo občinstvo ključnega pomena, saj brez njihovega predloga zgodba ne more steči, zgodi pa se tudi, da prav gledalci postanejo ključni element zgodbe, ko jih igralci povabijo na oder, da zaigrajo z njimi in občutijo svoj trenutek slave …

Za vas bodo nastopili Andrej Težak - Tešky, Boštjan Gorenc - Pižama, Janez Trontelj, Dušan Tomič Dule in Veronika Hana Grubič.

Vstopnica vas bo stala devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.