Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

In nagrado dobijo ...

(Foto: Blitz)
1/2
Žurnal24 main
Ta teden v kinematografe film Draga, počakaj, sem na poti. Petim srečnežem smo podelili nagrade.

Izžrebali smo pet bralcev, ki so pravilno odgovorili na nagradni vprašanji. Moško majico prejmejo Davor J., Jaka G. in Jernej K., film pa si bosta ogledala Nada K. in Blaž K., ki prejmeta po dve vstopnici. Čestitke!

Film Draga, počakaj, sem na poti v režiji Todda Philipsa predstavlja Roberta Downeyja Jr. in Zacha Galifianakisa, ki se nepričakovano skupaj znajdeta na popotovanju, polnem pomembnih življenjskih in smešnih preobratov.

Downey igra Petra Highmana, čigar žena v kratkem pričakuje njunega prvega otroka. Hitro si želi priti domov v Atlanto, a se mu načrti pokvarijo, ko naleti na nadobudnega igralca Ethana Tremblaya. Ta ga prisili, da gre namesto na letalo z njim v avto, kar pa se sprevrže v pot prek cele Amerike in konča z uničenjem nekaj avtomobilov, zajetnega števila prijateljstev in Petrovega potrpljenja.

Scenarij za film so napisali Alan R. Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel in režiser filma Phillips. V filmu igrajo tudi Michelle Monaghan, oskarjeva nominiranka Juliette Lewis in oskarjevec Jamie Foxx.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.