Magazin > Film & Glasba & TV
1677 ogledov

Ina Shai: Sem srečno zaljubljena

ina shai Fottoroom
V Londonu živeča slovenska pevka Ina Shai se je lotila prav posebnega projekta s slovenskim producentom in DJ-jem Ortoxom, ki je svoje znanje nabiral pri DJ Umeku. Skupaj sta namreč na daljavo ustvarila pesem 'Feel The Love' za katero sta posnela tudi videospot.

Kako je prišlo do sodelovanja z DJ Ortoxom?
Zelo spontano. Anže Šribar (DJ Ortox) je z mano navezal stike in me vprašal, ali bi želela sodelovati z njim pri projektu, ki ga pripravlja. Zelo redko se zgodi, da se sporočila, ki jih dobim, dejansko razvijejo v sodelovanje, a ideje, ki mi jih je poslal, so mi bile takoj všeč in še isti teden je nastal demo pesmi ' Feel The Love'.  Mislim, da sva se oba v trenutku navdušila nad samo pesmijo in se zaradi samega poletnega pridiha, ki ga pesem ima, odločila, da jo izdava še pred poletjem.

ina shai | Avtor: Fottoroom Fottoroom

Pesem že ima spot. Nam lahko zaupate kakšno anekdoto s snemanja?
Res je! Mislim, da je bilo najbolj zanimivo to, da so bile na dan snemanja napovedane nevihte. Seveda bi snemanje prestavili, saj smo veliko kadrov snemali zunaj, natančneje kar na treh lokacijah – v botaničnem vrtu v Sežani, na terasi lokala Stara Pošta v Kranju in v Konjeniškem Centru SM Ranč Radomlje – a bi se bilo potem težko uskladiti za nov datum, tako da smo tvegali in snemanje vseeno izpeljali. No, na dan snemanja pa je bilo presenetljivo cel dan sonce. Deževalo je samo takrat, ko smo se peljali iz ene lokacije na drugo. Zelo priročno. Res smo imeli srečo in še dobro, da ga nismo prestavili!

Sicer pa moram omeniti, da je tako lep izdelek nastal po zaslugi režiserke Megi Miloševič (magnetiZm poductions) v sodelovanju z Maticem Gabrielom za objektivom in ogromno talentiranih slovenskih oblikovalcev in kreativcev: Lea Behek je bila glavna designerka in je prav tako poskrbela za čudovit make up, Jan Jerala za pričesko, sodelovali pa so tudi Saloon Concept Store v Ljubljani, Trgovina Avocado ter Uršula Rihtar Yewellery design. Mislim, da imamo v Sloveniji res veliko talentiranih ljudi in prav je, da se med seboj povezujemo in se podpiramo.

Pesem nosi naslov Feel the love. Je ljubezen tema, o kateri najraje prepevate?
Mislim, da je ljubezen tematika, ki me je že od nekdaj najbolj privlačila, saj sem ob strtem srcu dobila veliko navdiha in takrat so najhitreje nastale nove pesmi. Ta pesem sicer nosi bolj pozitivno sporočilo in gre v bistvu za zelo globoko ljubezen med dvema osebama, kar je verjetno odsev tega, kako sedaj doživljam ljubezen. Mislim pa, da bo ta tematika definitivno vedno ostala v mojem pisanju in izražanju, saj je tako pomemben del mojega življenja, spreminjali se bodo morda le odtenki, zorni koti in zgodbe.

S pesmijo boste nastopili na Pride parade. To je velika čast. Vam je bilo pomembno, da izide še pravi čas?
Ja, res mi je v čast in veliko veselje, da bom nastopila na tako ikoničnem festivalu, kot je Pride, in še posebej to, ker bom lahko predstavila svoje nove pesmi, med njimi tudi 'Feel The Love'. Samo sporočilo pesmi je namreč prav ljubezen in to, da moraš slediti svojemu srcu ter ljubiti in biti z osebo, ki si jo je izbralo tvoje srce.

Kakšni ste, ko ste zaljubljeni?
Uh, verjetno najboljša verzija sebe. Hkrati pa na plano pridejo delčki tvoje osebnosti, tako dobre in slabe, za katere sploh nisi vedel, da obstajajo. Definitivno pa sem rada zaljubljena, mislim, da je to eden najlepših občutkov na svetu.

Kako želite občutiti ljubezen? Kaj vam mora partner dati oz. česa si od njega želite?
Mislim, da je v vsaki zvezi zelo pomembno medsebojno spoštovanje, razumevanje, veliko pogovarjanja ter podobni cilji in vrednote. To potem vpliva na skoraj vse vidike zveze, tako da mislim, da ne bi mogla biti z nekom, ki zveze ne vidi podobno. Seveda so tu lepi občutki in metuljčki v trebuhu. Ta kemija je zelo pomembna, a hkrati ne pomeni prav veliko, vsaj ne dolgoročno, če ni vsega zgoraj navedenega.

Ste zaljubljeni in v zvezi?
Sem zaljubljena, srečno zaljubljena. Mislim, da to pove, kar veliko o njem (smeh).

ina shai | Avtor: Fottoroom Fottoroom

Kaj boste počeli čez poletje? Greste na dopust?
Seveda! V bistvu sem že bila na dopustu. Mahnila sem jo na Hrvaško. Tam živi moja babica tako, da jo obiščem, kadar le lahko. Bilo je kratko in sladko in upam, da mi bo uspelo iti še za kak teden. Letos marca sem bila že na krajšem izletu, in sicer v Marakešu, lani novembra pa sem obiskala Filipine. Čez poletje bom zato ostala v Londonu in pripravljala nove skladbe. Trenutno je vsa moja energija usmerjena v promocijo nove pesmi 'Feel The Love', nato pa po vsej verjetnosti že septembra izdam novo pesem.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.