Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Internet ga je zvabil pred mikrofon

Pevec, ki je navduševal pred dvajsetimi leti, se je odločil, da bo spet malo zap Žurnal24 main
Britanski pevec Rick Astley, ki je s svojimi uspešnicami blestel v osemdesetih, se je po srečnem spletu okoliščin odločil oživiti svojo glasbeno kariero.

Neki šaljivec je na internetni strani YouTube pod šokantno škandaloznim naslovom objavil pevčevo uspešnico iz osemdesetih let Never Gonna Give You Up, ki je dosegla skoraj petnajst milijonov klikov. Ko so radovedni bralci neumorno klikali na omenjeno povezavo, se jim je nepričakovano odvrtela Astleyjeva promocijska uspešnica.

Videoposnetek je tako postal eden od najbolj gledanih na spletni strani YouTube. Danes 42-letni Rick Astley, ki je na višku svoje kariere kraljeval tako na ameriških kot britanskih lestvicah, ne more verjeti sreči, ki ga je doletela. Tako je začel razmišljati o nadaljevanju svoje pevske kariere.

"Zelo čudno je na internetu gledati videoposnetke iz časa, ko sem bil še mlad. Prav nasmejal sem se, prepričan pa sem, da je videoposnetek ujezil več ljudi. Prav neverjetno je, kako hitro so ljudje nasedli. To pa je, kar se tiče interneta, dejansko genialno, " je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.