Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Interpolovski odmev minulega desetletja

Interpol Arhiv organizatorja
V ljubljanskih Križankah bo nocoj odmeval zvok minulega desetletja. V goste namreč prihaja newyorška skupina Interpol, ki ji bodo oder ogreli We Can't Sleep At Night. Ne zamudite, začetek je ob 20. uri.

Interpol so lansko jesen izdali svoj težko pričakovani četrti studijski album, ki so ga poleg obsežnih samostojnih turnej predstavili tudi svetovnemu U2 občinstvu kot predskupina na njihovi lanski turneji.

Ljubljanskemu občinstvu ga bodo predstavili skupaj z uspešnicami zdaj že kultnih albumov Turn on the Bright Lights, Antics in Our Love To Admire.

Kot predskupina bo nastopila mlada in obetavna zasedba iz Zasavja We Can't Sleep At Night, ki deluje zelo sveže in dobrodošlo v domačem kulturnem ozračju. Njihova glasba se naslanja na sodobne trende rock preporoda v svetovnem rockovskem miljeju, hkrati vleče na plano nekatere zvočne elemente melodičnega indie rocka ter izvornega post punka osemdesetih. Končni rezultat takšnega mešanja je suverena, na trenutke diskoidno-plesna, spet drugič neprisiljeno avantgardna godba, ki se studijsko dodatno liči še s produkcijskimi elektronskimi kozmetičnimi dodatki in občasno vnaša klaviature in flavto ter zakoketira s surfom.

Za vstopnico boste odšteli 38 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.