Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Intimni odnosi od blizu

Od blizu Damjan Švarc, SNG Maribor
Od blizu je sodobna duhovito-inteligentna igra o intimnih odnosih, spolnem ljubosumju in iskanju partnerja, ki si jo lahko ogledate ob 20. uri na odru Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Štirje protagonisti, striptizeta Alice (Eva Kraš), pisatelj Dan (Matevž Biber), zdravnik Larry (Branko Jordan) in fotografinja Anna (Nataša Matjašec Roškar), se zapletajo v ljubezenske zgodbe, v katerih ne manjka ljubosumja, maščevanja, moških kapric, ženske muhavosti, seksa in laži.

Štiri izjemno kompleksne karakterje v skupno zgodbo združi Dan, ki mu zveza z Alice ne ponuja več vznemirjenja, in se ogreje za privlačno, a hladno fotografinjo Anno. Ker ga le-ta zavrne, se posluži internetnega spletkarjenja, s čimer nehote poveže s seksom zasvojenega zdravnika Larryja in fotografinjo Anno.

Od blizu, ena najuspešnejših dram na temo razmerij, postane križišče štirih tragikomičnih zgodb, ki so predstavljene kot duhovit, neustavljivo privlačen, romantičen, resničen in silno nevaren dokument o sodobnih partnerskih odnosih.

Za vstopnico boste odšteli 13 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.