Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Iryna postala zalezovalka

Žiga Gombač, Iryna Osypenko, Marko Pavčnik POP-TV-2
Komentatorjem smo ob koncu tretje sezone šova Gostilna išče šefa postavili nekaj vprašanj.

Iryna odvisna od gostilne

Je zmagal vaš favorit?
Absolutno. Takšne pozitivne osebe že dolgo ni bilo v resničnostnih šovih. Zelo sem vesela, da sem del zgodbe, ki se je tako pozitivno končala in s tako globokim sporočilom, ki so ga ljudje očitno razumeli. Tako kot njegovo zgodbico z labodki. Presrečna sem zanj. Na koncu mi je šlo kar na jok.

Kateri dogodek iz šova si boste najbolj zapomnili?
Pariz. Ko sem videla Valeria, kako je s temi hvaležnimi očmi srkal znanje in kako se mu uresničuje želja ... On je tipičen primer, da se ti lahko uresničijo sanje, če si jih močno želiš, se trudiš in delaš s srcem.

Koliko ur na dan si spremljala dogajanje v Gostilni?
Moram priznati, da sem postala že pravi zalezovalec (smeh) in odvisna od gledanja. Kadar sem bila doma in sem imela čas, sem spremljala dogajanje. Vsako prosto minuto sem izkoristila za gledanje, ker sem hotela biti obveščena o vseh podrobnostih.

Bi prihodnje leto spet sedli na komentatorski stolček?
Najlepše zame je bil vedno trenutek, ko sem vstopila v studio in zagledala ljudi. Ta adrenalin je neka neopisljivega. Zelo se uživala v komentiranju, zato se priporočam za naprej.

Je vaš soprog Matjaž Nemec kdaj pokomentiral vaše delo na televiziji in šov?
Kadar je lahko, je oddajo gledal in tudi pokomentiral. Bil je navdušen in danes je zmagal tudi njegov favorit, ki prav tako kot Matjaž prihaja s Primorske.

Žiga Gombač bi sodeloval tudi pri četrti sezoni

Je zmagal vaš favorit?
V Gostilni nisem imel favoritov, ampak sem se prepustil zgodbi ter jo pomagal soustvarjati. Za nami je 14 razburljivih poglavij, ki so privedla do neverjetno pozitivnega razpleta. Mislim, da se lahko strinjamo, da je zmagal izraziti pozitivec.

Zakaj so se ljudje odločili za Valeria?
Ker je bil izmed vseh tekmovalcev najbolj pristen, iskren, pozitiven, pa tudi marljiv, nekonflikten, izogibal se je spletkam, opravljanju in podcenjevanju, hkrati pa je ostal osredotočen na to, da se iz dneva v dan v kuhinji preseže in nadgradi. Če vprašate mene, je njegova največja zmaga ta, da iz gostilne izstopil popolnoma takšen, kot je v njo vstopil.

Koliko časa na dan ste porabili za spremljanje tekmovalcev?
Toliko, da sem jih dobro spoznal in da sem jim lahko dosledno sledil.

Kako ste se počutili v vlogi komentatorja? Bi sodelovali tudi pri Gostilni 4?
Domače! Sodeloval sem z enkratno in profesionalno ekipo, ki je v vsakem trenutku poskrbela, da sem se počutil odlično in da sem se lahko popolnoma osredotočil na tisto, za kar sem bil pripeljan na beli kavč. Če se bo Gostlina 4 zgodila, bi rad bil zraven. Vsekakor.

So vas ljudje na ulici ustavljali, da bi z vami poklepetali o tekmovalcih in vam povedali svoje mnenje?
Da, seveda se je to zgodilo in se še dogaja. Vendar me ljudje ne sprašujejo o tekmovalcih, ampak o Iryni.

Ste v šovu dobili navdih za novo knjigo?
Hm, za knjigo niti ne. Morda prej za delček kakšnega značaja, karakterja. Drobec dogodka, ščepec zapleta in košček dialoga.

Sedaj boste imeli več časa. Kakšni so vaši načrti?
Niti slučajno. Sem na polno zaposlen pri dnevnem programu Rock Radia in Radia Center. Poleg tega sem jeseni izdal tri knjige. Ultrablues, knjigo, ki je še vedno aktivno promoviramo po celi Sloveniji ter slikanici Skrivnosti mladih levov ter Živa in antični rojstni dan, ki morata najti pot med mlade bralce. Do konca leta moram napisati še eno kratko zgodbo, tako da se obeta nasičen december. In potem je tu že januar z novimi izzivi, projekti in roki.

Marko Pavčnik še vedno skrivnosten glede darila

Je zmagal vaš favorit?
Nisem imel favorita, mislim pa da je bila zmaga pošteno podeljena. Valerio ima veliko znanja, se je pripravljen učit in je tudi kot osebnost v redu človek.
 
Zakaj so se ljudje odločili za Valeria?
Verjetno so opazili enako kot jaz.
 
Koliko časa na dan ste porabili za spremljanje tekmovalcev?
Gledal sem predvsem dnevne oddaje, na Voyo sem skočil, ko mi je dopuščal čas.
 
Kandidati so bili nad vami, ko ste zamenjali Bineta, navdušeni. Kako je bilo v Binetovi vlogi?
Nisem bil v Binetovi vlogi. Sploh ni primerjave. Bine vodi celo zadevo in mora imeti avtoriteto, red disciplino. Jaz pa sem naredil samo izobraževanje, ki je bilo zastavljeno kot sprostitev. Bine me je povabil z namenom, da tekmovalce malo sprostim, da se nekaj novega naučijo na sproščen način. Seveda je potem logično, da jim je bilo všeč.
 
Kaj ste od kandidatov dobili v dar?
Naj ostane skrivnost. So pa se potrudili in sem hvaležen za pozornost z njihove strani.
 
Katere tekmovalce bi zaposlili v svoji gostilni?
To je zelo nehvaležno komentirati, saj je vsak tak komentar lahko tudi napačno razumljen. Lahko pa potrdim, da bi Valeria zagotovo zaposlil.
 
Se strinjate z odločitvijo, da sta šla v finale Marko in Valerio? Je Marko, glede na vse svoje medalje, pokazal dovolj?
Strinjam se, ker vem, da se Bine zna pravilno odločiti. Zame ni bilo nič spornega. Marko je očitno pokazal dovolj, da je prepričal Bineta, in premalo, da bi prepričal tudi ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.