Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Iskrice privedle do dueta

Žurnal24 main
Sodelovanja med glasbeniki so pogost pojav. Svoje moči so tokrat združili člani skupine Maroon 5 in Rihanna, ki so na novo posneli pesem If I Never See Your Face Again.
Rihanna je trenutno eno izmed najbolj vročih imen na glasbeni sceni. Sredi junija bo vnovič izšel njen zadnji album, na katerem bo zdaj tudi pesem If I Never See Your Face Again. "Oboji bomo v kratkem izdali nov album," je razlog za sodelovanje razkrila Rihanna. "To je edina pesem, ki je posneta kot duet. Vedno sem si želela sodelovati z Maroon 5, ki so ena od mojih najljubših skupin. Zelo sem bila počaščena, ko so mi ponudili sodelovanje."

Ko so Maroon 5 najprej posneli pesem If I Never See Your Face Again, s slišanim niso bili zadovoljni. Želeli so nekaj drugačnega. "Do zdaj smo sodelovali le še s Kanyejem. Vem, da zveni osladno, ampak če so iskrice, če je prisotna kemija, ni treba veliko razmišljati," je dejal Adam Levin, pevec skupine Maroon 5. Za pesem so že posneli tudi video, na katerem je prišla do izraza kemija med Rihanno in Adamom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.