Magazin > Film & Glasba & TV
1187 ogledov

"Iva nima vsega 'pošlihtanega' v glavi"

ljubezen na deželi Planet TV
Maja in Katja sta obirali sotekmovalko Ivo.

Da dekleta, ki se v Ljubezni na deželi trudijo za naklonjenost Jureta Štekarja, Ive Hočevar, ki se jim je pridružila sredi šova, niso najbolje sprejele, sta nam izdali že kandidatki, ki sta izpadli prejšnji teden.

Nanjo sta se sicer prvi spravili Katja in Maja. "Ive ne morem, ker je nova in ker nima vsega 'pošlihtanega' v glavi. Sprašuje, če imam fanta. Halo, a ti veš, v kakšen šov si prišla? Sploh ne vem, kaj dela, sam o konjih govori in o tem, da išče moškega, ki ima ne vem kakšen magisterij. Nič drugega ne vem o njej," je pogovor začela Maja, Katja pa je pripomnila, da je Iva go-go plesalka. "Aja, potem pa super. Jo bom dala v vinograd in bo zaplesala okoli trte," je bila sarkastična Maja in dodala, da se v Ivini družbi ne počuti dobro in da se je bo izogibala. "Čudno mi je, da človek pride na novo ter ne da roke in ne pozdravi. Ti si nova, ti moraš to narediti. Če te doma tega niso naučili, potem ti bom pa jaz povedala."

Podobno meni tudi Katja: "Iva ni moj tip ženske, mi je malo antipatična. Dobro izgleda, a mi ne potegne, tako da se ne bi z njo družila."

Le kaj bi rekli, če bi vedeli, da je Iva nekoč snemala pornografske filme?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.