Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Iva prostovoljno iz šova Ljubezen na deželi

iva čater PlanetTV
Šov Ljubezen na deželi je prostovoljno zapustila svetlolasa Iva, ki je zadnji dan namesto na adrenalinskem izzivu preživela v postelji.

Za dan, preživet v postelji, naj bi bil kriv hud glavobol oziroma migrena, za katero Iva Čater priznava, da se pri njej pojavi takrat, ko je pod velikim stresom. Jo je iz tira spravilo domotožje, ali pa so za to krive misli, ki so ji namesto k vinarju Juretu Štekarju uhajale k moškemu, v katerega se je nevede zaljubila pred začetkom snemanja resničnostnega šova?

Da je Iva v šovu vedno bolj brezvoljna, so opazile tudi druge tekmovalke, a jim Iva skrivnosti ni želela izdati. "Vedno bolj pasivna sem bila, saj nisem imela nobene volje," je povedala po sprejeti odločitvi in dodala: "Malo pred vstopom v resničnostni šov se je situacija s tem fantom, ki ga že dolgo poznam, začela odvijati zelo pozitivno. Ko sem prišla sem, sem videla, da so čustva do tega fanta, ki je ostal zunaj, zelo močna. Nisem se imela želje boriti za Jureta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.