Magazin > Film & Glasba & TV
82 ogledov

Ivica o Sanji: "Kot, da je transvestit"

ivica Planet TV
V Baru so na večer, ko so tekmovalci morali pripraviti modno revijo, zavrele strasti. Najbolj sta se razburjali Ivica in Dolores, ki se nista in nista mogli nehati pritoževati nad Barovci, njihovim delom in njihovim pristopom do njiju.

Prepir med Barovci in novima tekmovalkama Ivico in Dolores se je začel, ko si je Ivica namesto hitrega tuša privoščila kopel. Črtu in Sanji se to ni zdelo v redu, saj se zavedata, da sami plačujejo stroške in da je tekmovalcev enajst in da bi si tako minus lahko večali v nedogled le s potrošnjo vode v stanovanju. "Ni samoumevno, da vsem na temu svetu iz pipe teče čista pitna voda in seveda smo ji rekli, da ne more vsak dan napolniti kad in se v njej kopati, sploh glede na to, da sami plačujemo stroške. Ampak ona je poudarila, da se bo skregala z vsemi če bo treba …" je povedala Sanja.

Očitno je to, da je Sanja Ivici povedala, kar si misli, zelo zmotilo, saj se ni in ni mogla nehati pritoževati nad Sanjo. V Baru so se dekleta pripravjala na modno revijo in ker je Sanja že nekaj časa sedela v skladišču, kjer so ji celi dve uri delali pričesko in mejkap, je Ivici prekipelo: "Uro in pol so ji delali mejkap. Pa kaj, a je transvestit?" Njena jeza se tu ni končala in z besedami je postala tudi žaljiva: "Namesto, da bi tisto svojo debelo rit dvignila in šla delati. Kdo si ti? Kako se ti z mano pogovarjaš? Smrklja smrkava!"

Čeprav sta Dolores in Ivica v Baru šele nekaj dni pa sta očitno zelo konfliktni, saj sta se v tem času že pritoževali nad Damjanom, Tanjo in zdaj še nad Sanjo. Za Tanjo sta rekli, da je zmedena, za Damjana pa, da je 'niko i ništa' (op. a. nihče in nič), čeprav, kot pravita, naj bi sam sebe predstavljal kot nekoga "visokega, ki vse ve".

Komentarjev 2
  • Mrcina 08:43 20.april 2015.

    Ivica..... tamala je že ušla..zdaj pa še ti hitro pete poberi z Bara ! Saj samo d...mešaš ! Kaj boš ti tam "komandirala "???!!! Brž domov !!!

  • Papaja Popi 11:22 18.april 2015.

    Primitivci so eni ali drugi