Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Ivona ljubosumna, Joela hoče zase

Ivona Facebook
Ivona je ljubosumna na Suzano, saj se je ta pod odejo stiskala k Joelu.

V stanovanju Barovcev se razvija prava mehiška nadaljevanka, saj je Joel očitno najbolj priljubljen moški. Ta se svojih oboževalk ne otepa in, kot pravi, mu je vse skupaj zabavno: "Jaz če bi lahko, bi kar obe skupaj,“ je povedal Joel.

Ivona se je očitno zelo zaljubila v šest let starejšega sotekmovalca in je zato tudi zelo hitro ljubosumna. Ko sta s Tanjo videli posnetek Suzane in Joela pod odejo, jo je vse skupaj zelo razjezilo. "Poznam Joeloe fore in vem, da to ni bilo samo božanje. Nisem od včeraj.“

Poleg tega, da ni in ni mogla pozabiti, kaj se je vse skupaj zgodilo, se je celo uprla Suzani, ki je postala nova vodja skupine B. “Suzana jaz se s tabo ne morem pogovarjati. Napiši mi listek in bom to tudi naredila.“ Ko ji je Prekmurka naročila, da se usedeta za mizo in imata sestanek o njenem obnašanju, se ji je ta uprla in Suzani ni preostalo drugega, kot da za pomoč prosi bar menedžerja Denisa. "Ivona, če ne boš imela sestanka s Suzano, ga boš imela jutri z menoj. To je opozorilo," ji je zagoril nadrejeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.