Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Ivona: Oktobra želim na fakulteto

ivona Marko Vavpotič.
Drugouvrščena barovka Ivona pravi, da je v zadnjih dneh verjela v svojo zmago, a da je kljub prvemu razočaranju zadovoljna in da je sama zase zmagovalka, tudi če ni odnesla glavne nagrade.

Kako zelo si si želela zmage, si mislila, da lahko zmagaš, zdaj ko je šel šov proti koncu?

Ja, na koncu sem imela upanje, sploh zadnje dni, ko sem videla, koliko ljudi me podpira. Zmage sem si zelo želela, ampak vseeno v sebi čutim, da sem zmagovalka. Ta denar bom že zaslužila, nikoli mi nič ni bilo dano, tako da nisem razočarana zaradi denarja, bolj zaradi naziva.

Se je kljub vsemu izplačalo priti v Bar?

Seveda. Ne glede na to, če bi šla po enem tednu ven, definitivno se je izplačalo.

Kaj misliš, da te zunaj čaka?

Nimam pojma, kaj me čaka. Zelo sem vznemirjena, ker prihajam ven iz Bara po treh mesecih. Zelo sem živčna. Upam, da me čakajo samo lepe stvari.

Česa pa te je ob odhodu najbolj strah?

Najbolj strah me je, da te priložnosti ne bom mogla maksimalno iztržiti, da ne bom iztržila kar sem naredila v Baru. Zdaj imam čas, zdaj sem mlada in moram čim več postoriti.

Bivšega moža te je bilo strah?

Tega ne bi rada komentirala.

Kako pa boš iztržila to?

Ne vem. Ko pridem ven, bom videla. Videti moram, kakšne so ponudbe in kakšne stvari me čakajo.

Kje se vidiš v prihodnosti? Rekla si tudi, da bi rada šla na faks …

V prihodnosti, upam da že oktobra, se vidim na fakulteti. Rada bi študirala menedžment.

Ko pogledaš nazaj svoje obnašanje in govorice, odnos z Joelom, ti je kaj žal, ko pomisliš, kaj je morala tvoja družina gledati in spremljati v medijih?

Ne, za nobeno stvar mi ni žal. Vse, kar sem v Baru naredila, bi zunaj naredila enako. Niti za eno stvar mi ni žal. Vem, da me mami podpira in da sem ostala zvesta sama sebi.

Koliko ste v Baru zaslužili, vsi tedni sešteti?

Nimam pojma, ker nisem tega spremljala, ker niti nisem imela vpogleda v to. Ampak glede na to, da sva se s Črtom zmenila, da mi bo dal nekaj denarja, bom definitivno od Bara odnesla nekaj denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.