Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Ivonino skrivnost izdala Suzana!

ivona voyo.si
Ivona sumi Suzano, da je izdala njeno skrivnost o poroki.

Pred dnevi je na plan prišla informacija, da je Ivona poročena. Ta je to najprej zanikala, zdaj pa se je vdala in vse skupaj priznala. Povedala je, da za to vedeli le nekateri Barovci in da sumi, da je zgodbo medijem prodala prav njena trenutna zaveznica – Prekmurka Suzana.

Stranki v Baru je povedala: "Veš, zakaj jaz njo sumim? Najprej mi je to Lara povedala, potem mi je novinarka povedala, da je Suzana povedala. Suzana ima itak z mediji stik. Pa še to, da so to vedeli vsi Barovci razen Suzane in nekaterih in nihče ni nič rekel. Jaz sem njej to povedala v ponedeljek, ko sva se vozili iz Prekmurja in takoj v ponedeljek, na prvi delovni dan, je prišlo ven." V izjavi pa dodala: "Je pa res, da Suzani jaz nič več ne zaupam. Za veliko stvari se mi je zlagala." Suzana se brani, da teh informacij ni izdala in da ne ve, kaj bi imela od tega.

Ivona o Suzani: "Ona ni glupa, ona je zelo pametna, karkoli reče, desetkrat premisli. To, kar dela, ko nas pljuva in ko se dela bogo, to dela z namenom. Tako dobi podporo, mi pa izpademo debili, ker jo kao napadamo. V bistvu pa ni tako nedolžna, kot je videti."

Tudi Črt je rekel kmetovalcu Denisu: "Naj Suzana malo pomisli, kaj govori," in dodal: "Pri njej je takoj obrambni mehanizem in žaljenje in branjenje, jaz nisem to in oh in sploh. Blatenje na izjavah se mi ne zdi fer, ker sem marsikoga veliko naučil. Kaj naj, sam sebi ne morem dati minusa. Ne zdi se mi fer, da mi stvari ne poveš v faco, ne smej se mi potem."

Komentarjev 1
  • Dixon 12:06 09.junij 2015.

    Ona sumi. Dejansko je izdal to primorski klan s črtom na čelu. Valda se je pa najlažje na suzo spravit...