Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Iz Gostilne direktno na policijsko postajo

Meri Gostilna išče šefa POP-TV-2
Čeprav je Meri minuli konec tedna prostovoljno zapustila šov Gostilna išče šefa, ustvarjalcem šova očitno še vedno povzroča preglavice.

Potem ko je Meri med šovom najprej govorila, da je producenti ne pustijo domov, so se v javnosti, ko je iz šova dokončno izstopila in obenem prekinila komuniciranje s Pop TV in drugimi mediji, pojavile še informacije, da naj bi pristala celo v psihiatrični bolnišnici.

Prijavo vložil tudi Merijin partner

Tega nam na Pop TV niso mogli potrditi, so pa povedali, da so imeli z njo drugačne težave. "Imeli smo težave z grožnjami njenega partnerja. Vzeli smo jih odgovorno, o tem obvestili policijo in takoj zagotovili prisotnost varnostne službe," so pojasnili in potrdili, da je na policijo, ko je bila Meri že na poti domov, vložil prijavo tudi partner Meri. "Policija je zaradi prijave za zapisnik zahtevala osebni razgovor z Meri, zato smo jo iz hiše odpeljali na policijsko postajo," so nam še pojasnili.

Namigovanja, da so Meri zadrževali v šovu, so ovrgli: "Vsak tekmovalec v šov vstopa prostovoljno in ob vstopu podpiše pogodbo ter se seznani s pravili sodelovanja. Kot izkušena ekipa vedno odgovorno in spoštljivo ravnamo s tekmovalci. Odločitev Meri, da šov zapusti pred studijsko oddajo, smo po ustaljenem protokolu in razgovoru z njo tudi spoštovali. Tako je Gostilno zapustila po lastni želji in z zavedanjem, da predčasen in samovoljen odhod pomeni kršitev pogodbe. Odhoda ji nihče ni preprečeval."

Komentarjev 3
  • tralala 08:51 18.oktober 2012.

    Dej ne seri, noben te ne sili, da:- gledaš,- se udeležiš šova,- glasuješ, - komentiraš.Torej, kaj blejaš?

  • Alena 08:17 18.oktober 2012.

    sploh ni vredno besed...nobeden ni nikogar silil v šov, če nisi za to, pač ne greš...pa saj to ni prvi šov pri nas...Meri pa naj raje sama s sabo razčisti, pa s svojim partnerjem...

  • crvit 08:08 18.oktober 2012.

    Nekaj bo že res tale pop tv in pro plus z njihovimišovi delajo prave zadrahe in sranje kljub podpisu pogodbe lahko govorijo javno ker je demokratična država ampak pop tv je podn od podna