Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Iz Kmetije odšli kar dve

kristina, žana Planet TV
Žana se je odločila, da je za Bibo bolje, da zapusti kmetijo.

Še preden sta se Žana in Kristina podali v areno, je Žana naznanila, da bo Saško Lendero prosila, naj s kmetije, če v boju premaga Kristino, odpeljejo njeno psičko Bibo. Kosmatinka je namreč shujšala in Žana je prepričana, da je temu botroval stres. Poleg tega se tekmovalka boji, da bi ji kateri od drugih tekmovalcev, na primer Klemen ali Denis, s katerima se na razume, kaj naredil.

Boj je izgubila Kristina

"Tudi če se ne vrnem, vem, da sem zmagovalka. Vse sem dala od sebe, veliko sem se naučila," je pred dvobojem v spretnosti povedala dvakratna mamica Kristina in dodala, da je to ena najlepših izkušenj v njenem življenju. In ta izkušnja se je včeraj končala. V boju za 50 tisoč evrov namreč ostaja Žana.

Triperesna deteljica je sicer razpadla, a kljub temu se očitno napoveduje preobrat v vodstvu kmetije ... Čeprav marsikateri tekmovalec meni, da bo Klemen pristal med hlapci in mu bo delo dobro delo, imajo dekleta drugačne načrte. Klemna bi raje imenovale za gospodo, zato da se bo imel čas zamisliti, da se spravi v red ali odide domov, pravi Lara. Njen glavni cilj zdaj ni več zmaga, ampak to, da zmago prepreči tistim, ki si nagrade ne zaslužijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.