Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Iz Ženeve v oddajo Misija Evrovizija

Lea Sirk Arhiv Lea Sirk
Danes ob 21. uri se bo na Radiu 1 predstavila izpadla tekmovalka oddaje Misija Evrovizija. Lea Sirk bo opisala izkušnje z oddajo in povedala več o njeni glasbeni poti in načrtih.

Poznamo te kot odlično spremljevalno vokalistko mnogih slovenskih glasbenikov. Na sodelovanje s kom si najbolj ponosna?

Ponosna sem na vse izvajalce, ki so doumeli, da so dobri spremljevalni vokali v bendu tako pomembni kot dobri inštrumentalisti.

Pred nekaj tedni si se predstavila tudi v oddaji Misija Evrovizija. Si nad dejstvom, da se nisi uvrstila v drugi krog, razočarana?

Ne, nikakor. Bistvo nastopa je bilo to, da smo se s triom imele super, dale vse od sebe in želele skozi oddaje pokazati, da znamo biti obetavna skupina, pa čeprav se poznamo zelo malo časa. Žal mi je, nisem pa razočarana.


Pomeni tvoja nova pesem Song 6 tudi napoved samostojne kariere?

Pesem Song 6 lahko definitivno pomeni nek začetek zame in vesela bi bila, če bi me pri ljudeh zaznamovala in pomenila napoved samostojne kariere.

Od kod sploh ime Song 6?

Song 6 je del moje življenske zgodbe in stila. Govori o mojih rednih potovanjih v Ženevo, kjer sem študirala in med potjo ustvarjala. Ta pesem je bila že kot demo posnetek shranjena kot song 6, ker je bil šesti po vrsti med posnetki na telefonu in tako je tudi ostalo. Spontano in sproščeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.