Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Izdana tarča morilcev

Izdana Kolosej
Na platno ljubljanskega Koloseja ter Planetov Tuš Maribor in Celje je prišel akcijski triler Izdana (Haywire) režiserja filmov Kužna nevarnost in Oceanovih 11, Stevena Soderbergha.

Mallory Kane (Gina Carano) je izurjena operativka, ki na najbolj umazanih in nevarnih koncih sveta dela za varnostno firmo, ki jo je najela vlada. Po uspešni rešitvi kitajskega novinarja v Barceloni odkrije, da je bil le-ta umorjen, vsi dokazi pa kažejo nanjo. Mallory, ki je nenadoma tarča izurjenih morilcev,spozna, da jo je nekdo v središču izdal. Ampak kdo? In zakaj?

Daleč od doma in na begu Mallory z vrsto drznih potez odvrne krajevni SWAT s svoje sledi, vendar ugotovi, da jo lovi veliko nevarnejša sila.

V več državah se izmika močni mreži varuhov zakona in zasebnih operativcev, dokler ji ne ostane le malo možnosti. Ker hoče oprati svoje ime in razkriti resničnega izdajalca, Mallory zasnuje domiselno in nevarno past. Ko pa stvari uidejo iz rok, spozna, da jo bodo brez oklevanja ubili, če ne bo prelisičila svojega brezobzirnega nasprotnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.