Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Izvor za zamudnike

V znanstveno-fantastičnem trilerju Christopherja Nolana DiCaprio ni zmožen le br Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Izvor, ujemite ga ob 19. uri.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je izurjen tat, ki ga najbolj odlikuje nevarna umetnost izvabljanja: iz nezavednega med sanjami, ko je um najbolj ranljiv, krade pomembne skrivnosti. Gre za redko sposobnost, zato je Cobb nadvse iskan igralec v tem novem nezanesljivem svetu korporativnega vohunstva, hkrati pa je tudi mednarodni ubežnik, ki je izgubil vse, kar mu je bilo blizu. Novi Cobb dobi priložnost, da se odkupi. Zadnja naloga bi mu lahko povrnila nekdanje življenje, a le, če doseže nemogoče: izvor. Namesto popolne kraje mora s svojim moštvom strokovnjakov podvig začeti z drugega konca: zamisli ne bodo ukradli, temveč jo podtaknili. Če jim uspe, utegne to biti popolni zločin.

A nobeno še tako podrobno načrtovanje in izvedenost moštva jih ne more pripraviti na nevarnega nasprotnika, ki očitno predvidi njihovo sleherno potezo; na sovražnika, ki bi lahko pričakoval le Cobb.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.