Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Jabolka dala zmagovalko

jabolka, izziv Planet TV
V areni na Kmetiji: nov začetek sta se srečali Jasmina in Bernarda. Pomerili sta se v spretnosti.

Bernarda, zadnja prispela na Kmetijo, se je že prvi teden znašla v areni. Nasproti ji je stala Jasmina, ki je že imela izkušnjo bojevanja. Tekmovalki sta se pomerili v igri spretnosti z naslovom Zagrizi v jabolko. Tekmovalki sta morali iz soda, v katerem so na vodi plavala jabolka, v petih minutah v košaro prenesti čim več sadežev. Seveda pri tem nista smeli uporabljati rok, ampak samo usta. 

Tekmovalci so navijali za 19-letno Bernardo, a očitno ne dovolj, saj je morala zapustiti kmetijo. Jasmini je uspelo prenesti občutno več jabolk in tako je že drugič postala zmagovalka dvoboja. "Samo sebe sem malo podcenila,“ je po zmagi dejala Jasmina. "Mislim, da lahko še marsikatero tekmico vržem ven.“ 

Bernardo je po koncu dvoboja čakala ista naloga kot vse dosedanje poražence, imenovanje nove glave družine. 

Bernardo komaj čakata tudi Andrej in Elizabet, ki sta še vedno v koči sredi gozda. Za Bernardo sta že pripravila tudi načrt dela. Elizabet si je zaželela masaže, soglasno pa sta tudi sklenila, da bo molža koze odslej opravilo novega stanovalca koče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.